KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

PLEBISCYT PRZEDSZKOLE NA MEDAL

Szanowni Rodzice,

dzięki Państwa uprzejmości nasz placówka została zgłoszona do plebiscytu PRZEDSZKOLE NA MEDAL. Plebiscyt polega na wyłonieniu w drodze głosowania laureatów w kategoriach: Przedszkole na Medal 2018, Nauczyciel Przedszkola Roku 2018, Najsympatyczniejsza Grupa Przedszkolna Roku 2018. Plebiscyt zostanie prowadzony w dwóch etapach. Pierwszy, dzielnicowy etap plebiscytu będzie trwać od dnia 19.04.2018, do dnia 17.05.2018 do godz. 20:59:59. Drugi etap plebiscytu - miejski finał - będzie trwać od dnia 21.05.2018 do dnia 28:05.2018 do godz. 20:59:59. Głosowanie odbywać się będzie za pomocą SMS Premium i będzie trwało od 19.04.2018 do dnia 17.05.2018 do godz. 20:59:59 na następujących warunkach: a) głosowania SMS dokonuje się poprzez przesłanie SMS na numer 72355 w treści wpisując: PMD. po kropce numer wybranego kandydata - głosując na przedszkola w kategorii Przedszkole na Medal 2018 PNR. po kropce numer wybranego kandydata - głosując na kandydatki/ów w kategorii Nauczyciel Przedszkola Roku 2018 GP. po kropce numer wybranego kandydata - głosując na grupę przedszkolną w kategorii Najsympatyczniejsza Grupa Przedszkolna Roku 2018 b) w odpowiedzi na SMS, Uczestnik otrzymuje wiadomość zwrotną z zaliczeniem prawidłowo i terminowo przesłanego głosu; c) koszt wysłania SMS-a do 160 znaków wynosi 2,46 zł z VAT (2 zł + VAT); d) jeden wysłany SMS to 1 głos w Plebiscycie na daną kandydaturę; e) uczestnik Plebiscytu może oddać dowolną liczbę głosów, przy czym każdorazowe kolejne wysłanie SMS pod numer 72355 powoduje ponowne pobranie opłaty w wysokości 2,46 zł brutto;

więcej informacji: http://warszawa.naszemiasto.pl/artykul/przedszkole-na-medal-najlepsze-przedszkola-najmilsze,4573741,art,t,id,tm.html

regulamin plebiscytu http://warszawa.naszemiasto.pl/artykul/regulamin-plebiscytu-pod-nazwa-przedszkole-na-medal,4576421,art,t,id,tm.html

Drodzy Rodzice bardzo dziękujemy za nominację. Przyznajemy, że po odebraniu wiadomości o nominacji ze wzruszenia łza się w oku zakręciła. Niestety, Pani informująca nie chciała powiedzieć, kto jest inicjatorem tej akcji. Będzie nam niezmiernie miło poznać cichego wielbiciela.
Katarzyna Zajdel i Anna Gajda - nauczycielki zgłoszone do Nauczyciela Przedszkola Roku.
Pragniemy również powiadomić, że dzieci z grupy II biorą udział głosowaniu na Najsympatyczniejszą Grupę Przedszkolną Roku 2018.
Gorąco zachęcamy do głosowania. Na zwycięzców czekają ciekawe nagrody.